CONCURS  DE  FOTOGRAFIE

 

Tema: "O vedere din Gușterița"
 

Organizator:  SC URBANA SA

 

               SC URBANA SA administrează spațiile cu destinație comercială precum și spațiile cu destinație de locuințe ( sociale și ANL ) deținute de către Primăria municipiului Sibiu.

               SC URBANA SA a devenit treptat, un partener activ al evenimentelor locale și naționale.
În ultimii ani s-a implicat constant în sustinerea activităților culturale și a artistilor, prin spatii oferite pentru expunere la NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR SIBIU sau alte ateliere.
               În aceeași cheie, parteneriatul cu Asociația My Transylvania și Parohia Ortodoxă Română Sibiu-Gușterița promovează activ Turnul Memorial din Dealul Gușteriței, prin evenimente cultural artistice.

               Turnul Memorial din Dealul Gusteritei face parte de mult, din istoria orasului si este un loc ce ofera o priveliște minunată și de ansamblu asupra Sibiului. Este amplasat într-o zonă de unde se poate admira atât istoria cât și prezentul efervescent al orașului. Zona Gușterița se află într-un amplu și dinamic proces de modernizare și suscită interesul tuturor factorilor, atât economici cât și administrativi. 


SC URBANA SA Sibiu, vă invită la un concurs de fotografie cu tema  " O VEDERE DIN GUȘTERIȚA".

Concursul este organizat de SC URBANA SA, în parteneriat cu Scoala de Fotografie "IMAGE ART" Sibiu.
Finanțatorul proiectului este SC URBANA SA.

Fotografii amatori si profesionisti, sunt invitati să trimită fotografii cu Sibiul din dealul Gusteritei, cu Turnul Memorial sau imagini din cartierul Gusterița, surprinse într-o manieră cât mai inedită, din diferite anotimpuri.


Cele mai bune și cele mai apreciate fotografii vor fi răsplătite cu premii precum si cu o prezență într-o expozitie de fotografie.

- Trei premii cu valoare totală de 3.300 lei.
Premiul I   - 1500 lei
Premiul II  - 1000 lei
Premiul III -   800 lei

- Perioada de desfășurare 22.03.2021 - 22.12.2022

- Perioada de transmitere a fotografiilor: până în 10.10.2021

- Fotografiile se trimit prin serviciul www.wetransfer.com la adresa contact@cursurifoto.ro.

- Fotografiile trebuie să aibă latura mare de minim 3500 pixeli în format JPG la calitate maximă.

Fotografiile din concurs vor fi folosite pentru promovarea zonei Gusterita, a Turnului Memorial, a Sibiului, în materialele de presă, în tipărirea unui calendar de birou, precum și în mediul on line.  Cele mai bune fotografii se vor reuni într-o expozitie ce va fi anunțată ulterior. Participanții își exprimă acordul, prin trimiterea fotografiilor, cu Regulamentul concursului disponibil pe www.urbanasibiu.ro.